100% Duunari

Oma kuva
kirjoittaja on ahtaaja, AY-aktiivi, sosialidemokraatti, vapaa-ajattelija, kuntapoliitikko Helsingissä ja perheenisä eli stadilainen Duunari

10.12.2014

Vielä hiukan ennen joulua

Huh-huh, onpas ollut syksy. Monelaiset kiireet tuntuvat kasautuvan erilaisissa luottamustehtävissä marras-joulukuulle. On yhdistysten ja järjestöjen syyskokouksia, valtuustoja ja vaaleja.

 Itselläni syksy on ollut myös muutosten aikaa. Kymmenkunta vuotta, ensin paikallis- ja sittemmin pääluottamusmiehenä toimineena minulla on tullut aika jolloin katson eteenpäin. Nykyiseen tehtävääni nousee vuoden vaihteessa nykyinen varamieheni ja minä keskityn kevään koitokseen jossa tarjoan osaamistani helsinkiläisille ollessani ehdolla kansanedustajaksi. Nähdään kevään aikana pitkin Stadia!

Nyt kuitenkin alkaa vuosi olla lopuillaan ja joulukin tuloillaan. Vielä on kaupunkisuunnittelulautakunnassa käsiteltävänä Helsingin yleiskaavaluonnos, joka lienee loppuvuoden päätöksistä suurimpia. Siitä lisää tuonnempana, kun asia on lautakunnassa saatu käsiteltyä. Kiitokset stadilaisille, jotka ovat minua eri reittejä lähestyneet asian tiimoilta, palautteenne on minulle tärkeää, vaikka jokainen ajatus ei ehkä sellaisenaan tule toteutumaankaan.

Joulunalusaikaa,

Jape

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti