100% Duunari

Oma kuva
kirjoittaja on ahtaaja, AY-aktiivi, sosialidemokraatti, vapaa-ajattelija, kuntapoliitikko Helsingissä ja perheenisä eli stadilainen Duunari

12.12.2013

Kiakkovieraan häkellyttävä esiintyminen

Katselin jonkin aikaa YLE:n A-Talk:ia ja on todettava että säälin kaveria, joka esiintyi lähetyksessä "kiakkovieraana". Heppu vaikutti olevan aivan kujalla.

Mielestäni on erittäin huolestuttavaa, että ihmiset kokevat Suomessa ainoan vaikutusmahdollisuutensa olevan väkivallan ja mellakoinnin.

Syy siihen, että yleensäkään otan tähän kantaa onkin sitten ihan toinen. On karmeaa työväenluokan edunvalvojana kuunnella, kun valtakunnallisessa televisiolähetyksessä puhutaan näiden veijareiden toimista ja kerrotaan syyksi työväenliikkeen saavutusten turvaamisen tai niiden alasajon estämisen.

Hyi Helvetti!

Tällainen  kiihotus väkivallan tekoihin EI OLE työväenliikkeen toimintaa.
Todellisuudessa niin ammatillinen kuin poliittinenkin työväenliike vaikuttaa lukemattomissa järjestöissä, työpaikoilla, poliittisessa päätöksenteossa ja monella muullakin yhteiskunnan osa-alueella aina maan hallitusta myöten. Toimintamalleina työväenliikkeellä on mielenosoitukset ja -ilmaukset, työtaistelut, lausunnot, erilaiset julkaisut kaikilla mediavälineillä jne. Puhumattakaan poliittisesta päätöksenteosta.
Ja kaikki tämä tehdään ilman väkivallan lietsontaa!

Eivät työväenliikkeen saavutukset ole maastamme mihinkään häviämässä. Merkittävät asiat joita liian usein pidämme itsestäänselvyyksinä, kuten suhteellisen inhimilliset työajat, työehtosopimukset, vuosilomat, lomarahat, peruskoulut, terveydenhuolto ja lukemattomat muut yhteiskunnan ja  lainsäädännön kohennukset, vain joitakin  mainitakseni. Ei ainakaan niin kauan kuin ihmiset yhdessä ovat valmiita osallistumaan ja vaikuttamaan.

Se on myös itselläni syy siihen miksi olen lähtenyt mukaan toimintaan. Toivon lisäksi, että mahdollisimman moni tätä tekstiä lukeva jakaa näkemykseni, sillä joukossa on voimaa.

Jape

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti