100% Duunari

Oma kuva
kirjoittaja on ahtaaja, AY-aktiivi, sosialidemokraatti, vapaa-ajattelija, kuntapoliitikko Helsingissä ja perheenisä eli stadilainen Duunari

23.1.2014

Kivinokka, maaliskuussa lautakunnassa

Ajattelin panna julki muutaman rivin tästä stadilaisille niin rakkaasta virkistysalueesta.
Kivinokan osayleiskaavan suunnitteluperiaatteet- niminen asiakohta tulee tämänhetkisen tiedon perusteella kaupunkisuunnittelulautakunnan käsittelyyn maaliskuussa.
Asiaa tiukasti seuraavat kaupunkilaiset ja yhdistykset ovat ottaneet huolestuneina yhteyttä asian tiimoilta.

Eniten on kysymyksiä herättänyt jo nyt se, että KSV(kaupunkisuunnitteluvirasto) esittelee varsinaisesti vain yhden vaihtoehdon suunnitelman. Tämä on kuitenkin ihan normaali käytäntö.
KSV esittelee ensin asioista ennakkoon hiukan eri vaihtoehtoja ja myöhemmin kuten nyt maaliskuussa, suunnitteluperiaatteista päätettäessä on virasto tietysti esittelemässä käytännössä vain yhtä vaihtoehtoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei lautakunta voi valita toista vaihtoehtoa.

Siitä on kysymys, valinnasta ja vaihtoehdoista.

Oma kantani, kuten lukemattomien muidenkin stadilaisten on selvä. 

Kivinokka tulee säilyttää kaikkien Helsingin asukkaiden yhteisessä virkistyskäytössä.

Tämä tästä tällä kertaa, lisää sitten keväämmällä.

Jape

3 kommenttia:

  1. hienoa että tuot tärkeitä asioita esille hyvissä ajoin ja etenkin että kerrot selkeästi kantasi. Kasvavakin kaupunki tarvitsee luontoa ja jos nyt osaamme sitä säilyttää kiittävät lapsenlapsemme meitä aivan varmasti

    VastaaPoista
  2. Onko sinulla omaa kantaa Mäntymäen kehittämisestä HIFK esityksen pohjalta? Ilmeisesti suunnitteluperiaatteet alueelle esitellään kaupunkisuunnittelulautakunnassa maaliskuussa.

    VastaaPoista
  3. En ole lyönyt vielä kantaani lukkoon ko.asiassa.

    VastaaPoista