100% Duunari

Oma kuva
kirjoittaja on ahtaaja, AY-aktiivi, sosialidemokraatti, vapaa-ajattelija, kuntapoliitikko Helsingissä ja perheenisä eli stadilainen Duunari

4.2.2014

Puoluekokous - mediatapahtuma

Jo nyt on tullut selväksi se, että Seinäjoella toukokuussa pidettävä puoluekokous on  myöskin mediatapahtuma.

Ja kun SDP tunnetusti on suomalaisessa yhteiskunnassa yhtenä peruspilarina, olisi jo pelkkä puoluekokouskin sinänsä tällaiseen mediahuomioon riittävä syy. Nyt on kuitenkin tilanne, jossa puheenjohtajan tehtäviin pyrkii kaksi ehdokasta, nykyinen puheenjohtajamme Jutta ja haastaja, Antti.
 En usko, että minkään muun puolueen normaali järjestödemokratia aiheuttaisi yhtä paljon "pöhinää" mediassa.

Jopa suuri mediapersoona ja puoluejohtaja Soini on halunnut saada osansa tästä positiivisesta mediailmiöstä.
Harmi vain, että persujen ylipäällikkö on kiinnostuneempi sosialidemokraattien asioista, kuin omiensa.
Vai onko syynä se, että "Timon jengin" medianäkyvyys, josta todettava, että se on erittäin näkyvää, on ollut hiukan negatiivissävytteistä viime aikoina...

Timolle totean: Ei tässä ketään ole teuraalle jätetty. Jutta johtaa puoluetta ja sillä siisti. Puoluekokous valitsee joka kerta puheenjohtajan liikkeellemme. Tällä kertaa ko. asiakohdassa vain tulee vaali.

On SDP:n puheenjohtaja kuka tahansa, puoluekokouksen päätöksen mukaisesti, on SDP pitkästä aikaa "mediaseksikäs". Tämän lisäksi on puheenjohtajalla mielestäni vahva mandaatti silloin kun valinta tapahtuu vaalilla.

Omalta kohdaltani voin todeta sen, että minun mielestäni Antti on nyt se mitä puolueemme tarvitsee. Se ei tarkoita, että moittisin Juttaa. Pidän vain Anttia nyt parempana vaihtoehtona SDP:lle.

Jape

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti