100% Duunari

Oma kuva
kirjoittaja on ahtaaja, AY-aktiivi, sosialidemokraatti, vapaa-ajattelija, kuntapoliitikko Helsingissä ja perheenisä eli stadilainen Duunari

3.2.2014

Ihmerohtoa! pitoisuus 5%!

Ihmerohto on olemassa! Näin pohtii raumalainen kristillisdemokraattien kansanedustaja ja gospelmuusikko Sauli Ahvenjärvi sai vihdoin Suomeen saapuneiden hankien keskellä oikein kuningasidean. Nyt kun on jo tehty helpotuksia yrityksille ja omistajille, leikattu ja leikataan lisää, sekä korotettu välillisiä tasaveroja,  voitaisiin vielä kurittaa kansaa 5%:n palkanalennuksella!

Puoskaritohtoreita kiersi ennenvanhaan myymässä ihmerohtojaan, onko se aika palannut?

Ahvenjärven ajatus on erikoinen aikana, jolloin esimerkiksi valtionvarainministeri Urpilainen pohtii säästöjen lykkäystä, ettei talouskasvun vaatimaton orastus jäisi tällaisten "hiihtoajatusten alle hankeen". Jo aiemmin mainittujen palkansaajan ostovoiman leikkaantumista aiheuttavien päätösten ja sopimusten kurjistava ja kotimarkkinoita kutistava vaikutus hidastaa varmasti talouskasvua. Tällainen palkka-ale on varmasti hauska ajatus kansanedustaja-tohtori-muusikko-miehelle, joka lähestyy eläkeikää.

En usko, että sille olisi vastustajia myöskään Etelärannassa.

Ihmettelin vain, eikö kukaan älynnyt ehdottaa 100%:n leikkausta palkkoihin. Olisi vielä tuottavampaa.

Näitä ei todellakaan kylvetä eikä kynnetä, kasvavat ihan itsekseen.

Jape

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti